![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgtm0lvqWq2hHg7N18wZ4732CUy1YmaJXOZWenAm61-Hu_1sQYC6ToHUuEiiyRnzvpjczGT20Kv6we8-lKEmOgueV8qQYYUm5vqzDlYf_v1QnZt1-V0QpWx5W7bKAj-4n9LkvqeFo_rwwA/s320/BALTA+MISRAINE.jpg)
Baltai mišrainei nereikia nei recepto. O ančiuvių sraigės - sluoksnuota tešla, padengta trintu ančiuvių ir alyvuogių mišiniu, suvyniota iš abiejų pusių, taip kad "vyniotiniai" susitiktų ties centru, ir supjaustyta riekelėmis. Kepta iki 200 C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.
Ančiuvius prieš naudojant patartina nuplauti ir jų nepadauginti - gausis labai sūru.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą