Reikės:
200 g rikotos
2 kiaušinių
75 g miltų
75 g miltų
1 v.š. smulkaus cukraus
1,5 a.š. kepimo miltelių
1/2 a.š. cinamono
1/2 a.š. vanilinio cukraus
žiupsnelio druskos
Rikotą ir kiaušinius išplakame iki vientisos masės. Dedame visus likusius ingridientus ir gerai išmaišome (cukraus aš dėjau daugiau nei priklauso, tiesiog paragavau tešlą ir ji man pasirodė nesaldi). Gilioje keptuvėje įkaitiname nemažai aliejaus (maždaug iki 2 cm aukščio nuo krašto) ir su šaukšteliu dedame kepti spurgytes. Apkepame iš abiejų pusių. Iškepusias sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
Mes valgėm su aviečių uogiene. Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą