![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEimj9_IBaNQ61kGYDXORfKAU7gIhZBJEP6uQPhwmYcfJ5kHumooDhxqtIiCaMot-FsRhsaUuuKg0xSqCOlSGY-z4k1XPy6Lc-jXOJnwbnpjaDOe50C42OWPfPkRREuRJ_R_tUIZzn7Dsl8/s320/TIRAMISUU.jpg)
Sausainius - lady fingers (damų pirštelius) pamirkom stiprioj kavoj ir išklojam pasirinktų indelių dugną. Ant jų dedam kremą - maskarponės sūrį sumaišytą su plakta grietinėle (lygiom dalim) ir cukrumi (pagal norimą saldumo kiekį) . Plakadama grietinėlę visada dedu grietinėlės standiklio, kad desertas pastovėjęs nesutižtų. Ant kremo dedam vaisių arba uogų - ne sezono metu tinka konservuoti abrikosai, ar konservuotos vyšnios, vasarą skanu su šviežiom uogom. Dedam dar vieną sluoksnį pamirkytų kavoje sausainių. Vėl kremo sluoksnį ir t.t. - tiek kiek telpa į indelį arba kol baigiasi kremas. Viršutinis sluoksnis turi būti kremo. Pabarstom mėgstamais riešutais ir tarkuotu šokoladu. Dedam į šaldytuvą pastovėti bent pora valandų. Skanaus :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą